HomeOblast Moravské ToskánskoMapa Moravského ToskánskaObce - přehled služebKde fotitGalerie fotografiíAkce, články, novinkyKalendář Moravské Toskánsko 2024Workshop Moravské ToskánskoFotografování s průvodcemNabídka fotoobrazůVína Moravské ToskánskoWebcamKontakt

Výstava Moravské Toskánsko ve Vinařství SPIELBERG

Výstava skončila. Těšíme se na vás na dalších našich výstavách.

Je nám velkým potěšením pozvat vás na 7. mezinárodní výstavu Moravské Toskánsko, která se koná v Křišťálovém sále vinařství SPIELBERG v Archlebově. Instalováno je celkem 51 velkoformátových fotografií 7 autorů ze 4 zemí - Běloruska, Polska, Slovinska a Česka.
Výstava Moravské Toskánsko ve Vinařství SPIELBERG

O vinařství SPIELBERG

V letošním roce už posedmé za sebou bylo Vinařství SPIELBERG mezi 8 finalisty prestižní soutěže Vinař roku. A v roce 2017 titul Vinař roku získalo.

Vinařství sídlí v Archlebově v bývalém kulturním domě, který od základů nákladně zrekontruovalo. Vznikly tak rozsáhlé prostory, ve kterých se milovníci vína mohou setkávat nejen s krásnými víny, ale v rámci množství kulturních akcí pořádaných vinařstvím SPIELBERG také s nejrůznějšími formami umění. Srdcem těchto prostor je Křišťálový sál. Jeho rozsáhlé prostory v přízemí a na galerii dovolily instalaci celkem 51 ks velkoformátových fotoobrazů.

Vernisáž

Vernisáž výstavy Moravské Toskánsko ve Vinařství SPIELBERG v Archlebově se koná 22. července 2021 v 17 hodin.
Z kapacitních důvodů je vstup na vernisáž podmíněn předchozí registrací (níže v tomto článku).

Autoři vystavovaných fotografií

Vojta Herout, fotografie v galerii, web
Aleš Komovec, fotografie v galerii, web
Piotr Skrzypiec, fotografie v galerii, web
Vlad Sokolovsky, fotografie v galerii, web
Marek Svoboda, fotografie v galerii, web
Pawel Uchorczak, fotografie v galerii, web
Emil Čelustka, fotografie v galerii, web

Otevírací doba

Výstava je přístupná pro veřejnost od 12. července do 5. září včetně od 11 - 19 hodin. Výjimkou jsou společenské akce či svatby pořádané Vinařstvím SPIELBERG. Pro jejich přehled sledujte tuto stránku či facebookový účet Vinařství SPIELBERG.

Doplněno: Výstava byla pro velký zájem prodloužena do 31. října 2021. Otevírací doba v září je čt 11 - 19, pá a so 11-18 a ne 11 - 19 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu.

Doplněno2: Výstava byla prodloužena do 5. prosince 2021. Těšíme se na vaši návštěvu.

Vstupné

zdarma

Něco navíc?

Něco navíc má pro vás tentokrát připraveno Vinařství SPIELBERG. Je to degustace krásných vín z produkce vinařství.

Jen na výstavě v Archlebově můžete obdivovat fotografie vlnité části jižní Moravy a vychutnávat přitom lahodná vína pocházející z oblasti, které se právem říká Moravské Toskánsko.

Doplněno: Náš kalendář Moravské Toskánsko 2022 můžete zakoupit ve Vinařství SPIELBERG v rámci návštěvy vinařství a naší výstavy. :-)

Mapa

Copyright © 2016 - 2024 Emil Čelustka - Moravské Toskánsko / Moravian Tuscany