HomeNejnovější fotografieGalerie autorůAkce, články, novinkyMapa Moravského ToskánskaObce - přehled služebKde fotitKalendář Moravské Toskánsko 2024Workshop Moravské ToskánskoFotografování s průvodcemNabídka fotoobrazůVína Moravské ToskánskoWebcamKontakt

Výstava Moravské Toskánsko v Hodoníně

Výstava skončila. Těšíme se na vás na dalších našich výstavách.

Připravili jsme pro vás 2. mezinárodní výstavu Moravské Toskánsko, která je ke shlédnutí od 5. září do 31. října 2018 v Regionálním centru v Hodoníně. Instalováno je celkem 40 velkoformátových fotografií 8 autorů ze 4 zemí - Běloruska, Polska, Slovinska a Česka.
Výstava Moravské Toskánsko 2018 v Hodoníně
I tentokrát jsme se snažili výběrem vystavovaných fotografií pokrýt nejzajímavější místa Moravského Toskánska a k vidění budou i zcela nové, dosud nepublikované fotografie. Vybrané fotografie se míjí s 1. výstavou Moravského Toskánska v Šardicích, ani jedna fotografie není prezentována na obou výstavách. Návštěva se tak vyplatí i těm z vás, kteří jste naši první výstavu v Šardicích navštívili.

Regionální centrum města Hodonína

Regionální centrum sídlí v historické budově, kterou roku 1609 postavil majitel hodonínského panství, hrabě Štěpán Illesházy. Budova byla přestavěna do dnešní podoby v roce 1895 a sloužila jako radnice. V roce 2009 byla budova rekontruována a od roku 2010 opět slouží obyvatelům i návštěvníkům Hodonína. V budově je velký konferenční sál a dva výstavní sály, ve kterých bude instalována naše výstava. V neposlední řadě najdete v centru také spoustu užitečných informací pro turisty z celého Slovácka.

Regionální centrum nabízí také návštěvy radniční věže, ze které je jedinečný výhled na Hodonín a přilehlé okolí.

Autoři vystavovaných fotografií

Vojta Herout, fotografie v galerii, web
Aleš Komovec, fotografie v galerii, web
Piotr Skrzypiec, fotografie v galerii, web
Vlad Sokolovsky, fotografie v galerii, web
Marek Svoboda, fotografie v galerii, web
Pawel Uchorczak, fotografie v galerii, web
Emil Čelustka, fotografie v galerii, web

Otevírací doba

Pozor, změna otevírací doby od 1. října
Regionální centrum města Hodonína je pro návštěvníky otevřeno v letní sezóně od června do září každý den mimo pondělí.

Pondělí: zavřeno
Úterý až sobota: 9 - 17 hod
Neděle: zavřeno

Další informace na telefonním čísle: 739 091 725.

Vstupné

dobrovolné

Něco navíc?

Pro návštěvníky výstavy Moravské Toskánsko máme jako vždy něco navíc. V Regionálním centru si můžete zakoupit exkluzivní pohlednice s motivy Moravského Toskánska a potěšit tak své blízké. Je pro vás připraven také náš kalendář Moravské Toskánsko 2019.

Návštěvou výstavy podpoříte myšlenku Moravského Toskánska a zakoupením pohlednic či kalendáře také provoz Regionálního centra města Hodonína.

Mapa

Copyright © 2016 - 2024 Emil Čelustka - Moravské Toskánsko / Moravian Tuscany